Knækbrød med manger kerner og frø
Ingredienser
1 dl. Havregryn
1 dl. Sesamfrø
1 dl. Hørfrø
1 dl. Solsikkekerner
1 dl. Græskarkerner
3½ dl. Hvedemel
2 dl. Vand
1 dl. Olie
1 Tsk. Bagepulver
1 Tsk Salt
Fremgangsmåde
Havregryn, sesamfrø, hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner, hvedemel, bagepulver og salt røres sammen. Tilsæt vand og olie og rør ud til en jævn dej, der deles i 2 lige store portioner.
Rul dem ud mellem 2 stykker bagepapir, tag det øverste lag af og skær dem ud med en pizzakniv i ønsket størrelse stykker. Drys evt med ekstra sesam eller hørfrø.
Bages ved 200° i 15- 20 minutter.
Kommentar
Fantastisk knækbrød - som altid bliver spist op.
Tips:
Dejen er meget nem at arbejde med og man kan med fordel lave det hele i foodprocessoren, med knive eller dejkrog
Kan med fordel laves med rugmel i stedet for hvedemel og evt med lidt revet ost og udskæres i mindre stykker og bruges som before-dinner.